Belevings

Kantel sessie

Twijfel je of het volledige 6 maanden coachingstraject wat voor jou is?

Ontdek waar jouw groeipunten liggen en welke persoonlijke resultaten je kunt behalen. Maak kennis met de unieke KANTEL-METHODE! Door de bijbehorende oefening word je bewust van jouw eigen proces. 

tijd om jouw slaap-kwaliteit te verbeteren?

Heb je iemand nodig die jou begeleidt om jouw slaap-kwaliteit te optimaliseren, zodat je een vicieuze cirkel doorbreekt en op vele vlakken jouw levenskwaliteit verbetert?
Neem me bij de hand,
en we wandelen jouw Kanteling tegemoet, zodat je `s morgens uitgerust wakker wordt! JIJ wilt verandering in jouw leven, dan ga ook JIJ deze verandering creëren.

Kantelgesprek

Ik ben recht door zee en geef je duidelijk en concreet handvatten om de oorzaak aan te pakken. Je wordt weer uitgerust wakker!

Oefening

We doen een oefening zodat je bewust wordt van jouw proces.

Beleving

Ik neem je mee naar jouw gevoel en je proeft de sfeer van mijn persoonlijke aanpak.

Ik ben er om jou te helpen!

Bewandel

een nieuw pad

Verander vandaag nog concrete dingen in je leven. Neem de afslag en kies ervoor om een puur en vitaal leven terug te krijgen! Met Maud als jouw coach kom je op een kantelpunt in je leven. Je leert jezelf weer terug te vinden en resultaten te behalen. Je zult gaan snappen waarom bepaalde dingen in je leven gegaan zijn, zoals ze gegaan zijn. Belangrijker nog; je leert hoe je van daaruit verder kunt.

Kantel sessie

Jij bent degene die jouw leven bepaald
75
  • Kantelgesprek

    waarin concreet en duidelijk wordt waar je groeimogelijkheden zitten en welke persoonlijke resultaten je kunt behalen.
  • Oefening

    om je bewust te maken van je eigen proces.
  • Beleving

    kom de sfeer en de persoonlijke aanpak proeven die een mogelijk vervolgtraject met zich meebrengt.

Wat anderen zeggen
over mij

"Dankzij de fijne begeleiding van Maud is het me gelukt om van alle klachten af te komen. Zonder pijn, heerlijk! Ik heb Maud een 10 gegeven.
Eindelijk iemand die me echt geholpen heeft."
Sjannie Lommen-Aan de Brugh
"Maud stelt gerichte en kritische vragen en bekijkt het van de positieve kant. En het werkt. Ik zit écht lekkerder in mijn vel, letterlijk en figuurlijk.

Ik ben heel blij dat ik een tijdje bij Maud mocht komen en gun het ieder ander"
Maartje in 't Zandt
" Ik heb Diabetes type II en al een hele tijd mijn nuchtere suikers veel te hoog. Ik ben met Maud haar tips en adviezen aan de slag gegaan en heb daarbij een super resultaat geboekt! In een half jaar 6 kg afgevallen en de nuchtere suiker een stuk naar beneden gehaald. Binnenkort kan ik af gaan bouwen met mijn medicatie."
Jac Dekkers
“In de periode dat ik veel problemen had met mijn buik, het verhoogde suikergehalte in mijn bloed en de vele wakkere uren ’s nachts, heeft Maud me steeds goede tips gegeven. Je bent een vriendelijke, positieve, geduldige en luisterende steun. Inmiddels gaat het veel beter met me en hoop het zo te houden.”
Wilma Cuijpers
"Door de aanpassingen in mijn leefstijl die jij me aanreikte, zijn mijn darmen en mijn hele lichaam een stuk rustiger en leefbaarder geworden"
Karin Boss
"Het waren prettige gesprekken met een aandachtig gehoor. Ik heb verschillende tips gekregen qua leefpatroon en voeding, waar ik mee aan de slag kan"
Noelle
"De combinatie gesprek, meditatie en wandelen, die afwisseling heb ik als erg fijn ervaren! Maud lukt het om net wat dieper te voelen dan ikzelf kan, om zo bij de kern van mijn thema te komen."
Ans Haanen
"Wauw! Wat heb ik mooie inzichten en fijne handvatten gekregen! Doordat Maud echt naar mij als persoon keek kon ze goed overbrengen wat IK als persoon nodig heb. De tips en voedingsadviezen ben ik meteen op gaan volgen en binnen 3 dagen merkte ik al verschil en voelde me sterker in mijn schoenen staan. Zo fijn! Het stukje zelfbewustwording, dat Maud heel goed kan overbrengen, helpt mij om het ruime tijd na het traject ook nog door te zetten. Het is eigenlijk een nieuwe leefwijze geworden dat ontzettend goed voelt.."
Kim
Vorige
Volgende

Ervaar hoe het anders kan

Meld jezelf aan voor een belevings-kennismaking en:

Je kunt direct starten

heb je nog een vraag?

E-book Puur&Vitaal leven!

Wil jij ook 10 Tips naar een Puur&Vitaal leven? Vraag het e-book nu gratis aan voor de afslag naar een beter leven!

Maud Dekkers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders