" Wie ben ik? "

Dit is een vraag die vele malen in het leven door Maud haar hoofd spookt. Ze is altijd iemand geweest die verder kijkt dan de norm, want wat IS de norm?
Maud is altijd geïnteresseerd geweest in de oorzaak van de oorzaak. De –waarom vraag– klonk haar als kind al niet vreemd in de oren.
Waarom geven we de paarden niet het voer dat ze in de natuur ook eten, waarom doen we dat hier anders?
Waarom eten mensen voedsel wat er helemaal niet uitziet als voedsel?
Waarom zien veel mensen alleen maar de donkere kant van het leven en niet de prachtige kant van het licht?
Maud is geboren als “dwarsdenker“.
Het is deze karaktereigenschap die ertoe leidt dat ze nu een inspiratiebron is voor vele.

holistisch en persoonlijk

Na de middelbare school ging Maud studeren voor doktersassistente. Toen ze een baan aangeboden kreeg in het huisartsen-vak, heeft ze deze met beide handen aangegrepen. Tegelijkertijd wist ze dat ze verder wilde leren. Ze wilde verder kijken dan de reguliere wereld en schreef zich in voor de opleiding tot Veterinair Natuurgeneeskundig therapeut. Regulier en complementair samenvoegen, bruggen bouwen, de holistische kijk, dat stond haar op het lijf geschreven.

Het holistisch en persoonlijk gericht kijken naar een individu is iets wat ze op de dag van vandaag nog steeds erg mist in het reguliere vak. In de veterinaire wereld liep ze ertegenaan dat het probleem vaak niet bij het dier ligt, maar bij de eigenaar. Hierin kwam ze tot de conclusie dat ze toch bij de mens moest zijn.
Die dieren die redden zich wel, de mens heeft veel meer bewustwording en begeleiding nodig dan de dieren onder ons.
De vele opleidingen, cursussen en ervaringen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap hebben ertoe geleidt dat Maud veel over “het leven” te weten is gekomen. Ook de vele verre reizen en de kennismakingen met verschillende culturen hebben haar gevormd tot wie ze nu is.

Toen viel de boom

De boom die Maud met haar toen 5 mnd oude zoontje op een haar na wist te missen. Deze heftige gebeurtenis heeft bij Maud een innerlijke deur geopend. “Deze gebeurtenis heeft de koers op mijn levenspad gewijzigd.” Het heeft haar leven in perspectief gezet. “Het leven kan zomaar ineens voorbij zijn. We moeten doen in ons leven waar ons hart ligt, dát waar we blij en gelukkig van worden! Niet morgen of gisteren, maar NU!
En dus zag ze de léérmomenten van deze heftige gebeurtenis, in tegenstelling tot de vele mensen om haar heen, die juist de donkere kant belichten. “Wat áls?” en “heb je er geen trauma aan overgehouden?“, zijn vragen die Maud tot op de dag van vandaag nog steeds krijgt. Ze volgt, als OERsterk coach en inspirator, haar hart en doet waar ze goed in is.

inspiratiebron

Bovenstaande ervaringen hebben er bij Maud toe geleidt dat ze een unieke visie heeft ontwikkeld, waarmee ze vele mensen kan begeleiden naar een beter leven. Ze wil graag een inspiratiebron zijn en mensen inzichten geven in het hoe en waarom je je leven leidt zoals je doet. Dit is het begin van de zoektocht naar wie je werkelijk bent. “Ik wil naast de reguliere weg ook een manier van coaching aanbieden die op een unieke holistische wijze kijkt naar jou als mens.

coach maud

Naast OERsterk coach ben ik ook Kantel expert bij A Casa Nostra.

de boom heeft de koers op mijn levenspad gewijzigd

Tijdens een hevige storm wist een boom Maud op een haar na te missen…! Deze heftige gebeurtenis heeft bij Maud een innerlijke deur geopend. 

"Het had heel anders af kunnen lopen"

Dankzij de camerabeelden van het bijna-ongeluk, ging deze heftige gebeurtenis al snel viraal over het internet.

Het voorval heeft bij Maud doen beseffen dat het leven zomaar ineens voorbij kan zijn. Dat we ons leven zo moeten leven zodat we er blij en gelukkig van worden. Niet morgen of gisteren, maar NU!

E-book Puur&Vitaal leven!

Wil jij ook 10 Tips naar een Puur&Vitaal leven? Vraag het e-book nu gratis aan voor de afslag naar een beter leven!

Maud Dekkers draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches