traject

slaap als fundering

Wil jij fit zijn op je werk, rust en aandacht voor je kinderen, een gezond libido en van je lichamelijke klachten af?

Ontdek de unieke KANTEL-METHODE waarbij jij als ondernemende duizendpoot dagelijks 2 uur voor jezelf creëert en ook nog `s morgens uitgerust wakker wordt zonder je kinderen, partner of andere taken te verwaarlozen!

Waarom traject slaap als fundering?

Word jij nooit uitgerust wakker? Heb jij slaapproblemen en doen zich daardoor allerlei uiteenlopende problemen voor? Wil jij jouw leefstijl aanpassen zodat jouw slaap weer als fundering in jouw leven kan dienen?

complete aanpak

Unieke manier van coaching door het meenemen van verschillende facetten van het leven: mindset, ontspanning, voeding en beweging.

Er zullen vele lampjes gaan branden

natuur doet leven

Wandelsessies in de natuur doen iets met je.
Door wandelend in gesprek te gaan, komen we sneller tot de kern.

1 op 1 aandacht

Er wordt écht geluisterd en je wordt meegenomen in een duidelijk en concreet persoonlijk plan. Zo zal je leven blijvend veranderen.

Ik begrijp je! Ik had er zelfs een bijna-doodervaring voor nodig om te ontdekken hoe je het leven puur en vol geluk kunt leven. En die ontdekking wil ik nu met zoveel mogelijk mensen delen! 

Ik ben er om jou te helpen!

dit is de weg

naar beter

1 op 1 coaching die je leven voorgoed zal veranderen. Ontdek jezelf als mens opnieuw en omarm het leven! 

Je gaat meteen merken wat het 6 maanden traject met je gaat doen. Je bepaalt na de kennismaking of je het aandurft om de afslag te nemen of dat je aan blijft modderen met je leven. Aan jou de keuze!

gun jezelf wat mooiers

Wat zou jij doen als je eindelijk de kanteling weet te maken naar een beter leven? Wat als jij die slaapproblemen weet om te zetten in kracht voor de toekomst? Denk je dat het mogelijk is? 

Deze unieke KANTEL-METHODE zorgt voor  inzichten en handvatten voor een gelukkiger leven zonder lichamelijke klachten met dagelijks meer tijd voor jezelf en elke morgen uitgerust wakker. Een sterke basis waar je mee verder kunt! 

Coaching 6 maanden

Leef het leven puur en vol geluk.
850
 • Week 1-2

  Uitgebreide behandeling van jouw intake-formulier
 • Week 3-4

  Coaching-sessie + plan van aanpak
  incl. evt. supplementen advies & een week lang gezonde/lekkere recepten
 • Week 5-6
  Verdiepingsstof als huiswerk
 • Week 7-8
  Coaching-sessie + een week lang gezonde/lekkere recepten
 • Week 9-10

  Coaching-sessie + verdiepingsstof als huiswerk
 • Week 11-12

  Coaching-sessie incl. goodiebag
 • Na 6 maanden

  Telefonisch contact
 • 6 maanden lang intensief contact

Je kunt vandaag nog beginnen

"ik neem je bij de hand en begeleid je naar de beste versie van jezelf"

het begin van iets moois

Met Maud als jouw coach kom je van je slaapproblemen af! Je zult gaan snappen waarom bepaalde dingen in je leven gegaan zijn, zoals ze gegaan zijn. Belangrijker nog; je leert hoe je van daaruit verder kunt.

In het coachingstraject krijg je inzichten en ga je begrijpen hoe je met kleine stapjes je leefstijl voorgoed kunt veranderen. Zo krijg je weer een gelukkig, puur en vitaal leven vol energie!

Het geluk in jouw leven is mijn grootste motivatie

Wat anderen zeggen over mij

de kracht van positiviteit

"Dankzij de fijne begeleiding van Maud is het me gelukt om van alle klachten af te komen. Zonder pijn, heerlijk! Ik heb Maud een 10 gegeven.
Eindelijk iemand die me echt geholpen heeft."
Sjannie Lommen-Aan de Brugh
"Maud stelt gerichte en kritische vragen en bekijkt het van de positieve kant. En het werkt. Ik zit écht lekkerder in mijn vel, letterlijk en figuurlijk.

Ik ben heel blij dat ik een tijdje bij Maud mocht komen en gun het ieder ander"
Maartje in 't Zandt
" Ik heb Diabetes type II en al een hele tijd mijn nuchtere suikers veel te hoog. Ik ben met Maud haar tips en adviezen aan de slag gegaan en heb daarbij een super resultaat geboekt! In een half jaar 6 kg afgevallen en de nuchtere suiker een stuk naar beneden gehaald. Binnenkort kan ik af gaan bouwen met mijn medicatie."
Jac Dekkers
“In de periode dat ik veel problemen had met mijn buik, het verhoogde suikergehalte in mijn bloed en de vele wakkere uren ’s nachts, heeft Maud me steeds goede tips gegeven. Je bent een vriendelijke, positieve, geduldige en luisterende steun. Inmiddels gaat het veel beter met me en hoop het zo te houden.”
Wilma Cuijpers
"Door de aanpassingen in mijn leefstijl die jij me aanreikte, zijn mijn darmen en mijn hele lichaam een stuk rustiger en leefbaarder geworden"
Karin Boss
"Het waren prettige gesprekken met een aandachtig gehoor. Ik heb verschillende tips gekregen qua leefpatroon en voeding, waar ik mee aan de slag kan."
Noelle
"De combinatie gesprek, meditatie en wandelen, die afwisseling heb ik als erg fijn ervaren! Maud lukt het om net wat dieper te voelen dan ikzelf kan, om zo bij de kern van mijn thema te komen."
Ans Haanen
"Wauw! Wat heb ik mooie inzichten en fijne handvatten gekregen! Doordat Maud echt naar mij als persoon keek kon ze goed overbrengen wat IK als persoon nodig heb. De tips en voedingsadviezen ben ik meteen op gaan volgen en binnen 3 dagen merkte ik al verschil en voelde me sterker in mijn schoenen staan. Zo fijn! Het stukje zelfbewustwording, dat Maud heel goed kan overbrengen, helpt mij om het ruime tijd na het traject ook nog door te zetten. Het is eigenlijk een nieuwe leefwijze geworden dat ontzettend goed voelt.."
Kim
Vorige
Volgende

Maud is ervaringsdeskundige op het gebied van heftige gebeurtenissen ombuigen naar positiviteit. Door bepaalde gebeurtenissen in je leven, krijg je inzichten en leerprocessen aangereikt die je uiteindelijk verder brengen in je persoonlijke ontwikkeling.

Maud helpt jou dit in te zien en snel naar de kern te gaan. Met handvatten en kleine aanpassingen in je leefstijl maak jij die kanteling naar een fitter en fijner leven.

Jij verdient het om NU de kanteling te maken. Gun jezelf dit traject! Door Maud bij de hand te pakken en samen door jouw traject heen te gaan, krijg je gegarandeerd grip op een gelukkiger leven. Puur en dicht bij jezelf.

Liever eerst kennismaken? Dat kan!

zo ben ik altijd al geweest

“Ik ben altijd iemand geweest die verder kijkt dan de norm. Verder dan ‘normaal’. Want wat IS normaal?” Maud werd geboren als een “dwarsdenker”. Het is deze karaktereigenschap die ertoe leidt dat ze nu een inspiratiebron is voor velen.

Jarenlang leefde Maud van binnen een ander leven dan van buitenaf gezien of gemerkt werd. Een bijna-doodervaring bracht daar abrupt verandering in. Tijdens een heftige storm wist een boom Maud op een haar na te missen…!

Ze merkte op dat andere mensen om haar heen de gebeurtenis spannender vonden dan zijzelf. Anderen maken het vaak zwaarder dan nodig. Ik kijk graag positief naar dingen en wil anderen graag helpen dat ook te doen. Zeker na een heftige gebeurtenis.”

Deze heftige gebeurtenis heeft bij Maud een innerlijke deur geopend. Het heeft haar leven in perspectief gezet. Ze is zich maar al te goed gaan beseffen dat het leven zomaar ineens voorbij kan zijn. Dat we ons leven zo moeten leven zodat we er blij en gelukkig van worden. Niet morgen of gisteren, maar NU!

“Met mijn verhaal wil ik voor jou een voorbeeld en inspiratiebron zijn om het beste en mooiste uit jezelf te halen.

Gun jezelf deze switch

Veelgestelde vragen

Vandaar deze toch even opgemaakt. Wellicht wil je er nog meer items in? Zo niet, kan ie eenvoudig verborgen worden en later evt. gebruikt worden.

Elke week hebben we ten minste 1 contactmoment. Wat we elke week bespreken ligt een beetje aan het coachingstraject dat je kiest. Meer weten? Klik hier.

Dat bepaal jij! Je kunt elk moment een coaching opstarten. Deze vangt aan direct na betaling via de site. Heb je gekozen voor eerst een gratis kennismaking? Dan wachten we dit moment eerst even af, voordat we gaan starten.

heb je nog een vraag?

de boom heeft de koers op mijn levenspad gewijzigd

Tijdens een hevige storm wist een boom Maud op een haar na te missen…! Deze heftige gebeurtenis heeft bij Maud een innerlijke deur geopend. 

"Het had heel anders af kunnen lopen"

Dankzij de camerabeelden van het bijna-ongeluk, ging deze heftige gebeurtenis al snel viraal over het internet.

Het voorval heeft bij Maud doen beseffen dat het leven zomaar ineens voorbij kan zijn. Dat we ons leven zo moeten leven zodat we er blij en gelukkig van worden. Niet morgen of gisteren, maar NU!

E-book Puur&Vitaal leven!

Wil jij ook 10 Tips naar een Puur&Vitaal leven? Vraag het e-book nu gratis aan voor de afslag naar een beter leven!