Maud Dekkers | Word de beste versie van jezelf!

Groepstraject

Hoe train je jezelf om je leefstijl te veranderen, voordat jouw iets ernstigs overkomt?

Vaak moet ons iets heftigs overkomen voordat we in beweging komen. 

60% van de Nederlandse bevolking is chronisch ziek                                                      1 op de 5 mensen heeft een burn-out                                                                                    1 op de 10 ouders heeft een kind in de jeugdzorg

In een kleine groep laat ik zien hoe je in beweging komt, voordat het te laat is.

Waarom dit groepstraject

Ik geloof dat je jezelf door de juiste training kunt veranderen, voordat jouw iets heftigs moet overkomen

complete aanpak

Unieke manier van coaching door het meenemen van verschillende facetten van het leven: mindset, ontspanning, voeding en beweging.

Er zullen vele lampjes gaan branden

natuur doet leven

Wandelsessies in de natuur doen iets met je.
Door wandelend in gesprek te gaan, komen we sneller tot de kern.

kracht van de groep

Er wordt écht geluisterd en je wordt meegenomen in een duidelijk en concreet plan. Zo zal jij jezelf veranderen, voordat het te laat is.

Ik had er zelf een bijna-doodervaring voor nodig om te ontdekken hoe ik moest veranderen. En die ontdekking is zo simpel, dat ik die nu met zoveel mogelijk mensen wil delen!

De groep is er om jou te helpen!

dit is de weg

naar verandering

Groepscoaching 

Durf jij het aan om jouw leven positief te veranderen? Blijf jij in de Lente-stand staan of ga jij jezelf trainen om te veranderen, voordat het te laat is.. Aan jou de keuze!

"ik neem je bij de hand en begeleid je naar de beste versie van jezelf"

Groepstraject 3 maanden

gun jezelf deze verandering
850
  • Kleine groep van 5 mooie mensen
  • Buddy`s voor het leven
  • Breintraining
  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset
  • Ontspanning
  • Leven volgens de 4 seizoenen
  • Lunch inbegrepen

Het geluk in jouw leven is mijn grootste motivatie

de kracht van positiviteit

"Dankzij de fijne begeleiding van Maud is het me gelukt om van alle klachten af te komen. Zonder pijn, heerlijk! Ik heb Maud een 10 gegeven.
Eindelijk iemand die me echt geholpen heeft."
Sjannie Lommen-Aan de Brugh
"Maud stelt gerichte en kritische vragen en bekijkt het van de positieve kant. En het werkt. Ik zit écht lekkerder in mijn vel, letterlijk en figuurlijk.

Ik ben heel blij dat ik een tijdje bij Maud mocht komen en gun het ieder ander"
Maartje in 't Zandt
" Ik heb Diabetes type II en al een hele tijd mijn nuchtere suikers veel te hoog. Ik ben met Maud haar tips en adviezen aan de slag gegaan en heb daarbij een super resultaat geboekt! In een half jaar 6 kg afgevallen en de nuchtere suiker een stuk naar beneden gehaald. Binnenkort kan ik af gaan bouwen met mijn medicatie."
Jac Dekkers
“In de periode dat ik veel problemen had met mijn buik, het verhoogde suikergehalte in mijn bloed en de vele wakkere uren ’s nachts, heeft Maud me steeds goede tips gegeven. Je bent een vriendelijke, positieve, geduldige en luisterende steun. Inmiddels gaat het veel beter met me en hoop het zo te houden.”
Wilma Cuijpers
"Door de aanpassingen in mijn leefstijl die jij me aanreikte, zijn mijn darmen en mijn hele lichaam een stuk rustiger en leefbaarder geworden"
Karin Boss
"Het waren prettige gesprekken met een aandachtig gehoor. Ik heb verschillende tips gekregen qua leefpatroon en voeding, waar ik mee aan de slag kan."
Noelle
"De combinatie gesprek, meditatie en wandelen, die afwisseling heb ik als erg fijn ervaren! Maud lukt het om net wat dieper te voelen dan ikzelf kan, om zo bij de kern van mijn thema te komen."
Ans Haanen
"Wauw! Wat heb ik mooie inzichten en fijne handvatten gekregen! Doordat Maud echt naar mij als persoon keek kon ze goed overbrengen wat IK als persoon nodig heb. De tips en voedingsadviezen ben ik meteen op gaan volgen en binnen 3 dagen merkte ik al verschil en voelde me sterker in mijn schoenen staan. Zo fijn! Het stukje zelfbewustwording, dat Maud heel goed kan overbrengen, helpt mij om het ruime tijd na het traject ook nog door te zetten. Het is eigenlijk een nieuwe leefwijze geworden dat ontzettend goed voelt.."
Kim
Vorige dia
Volgende dia

Maud is ervaringsdeskundige op het gebied van heftige gebeurtenissen ombuigen naar positiviteit. Door bepaalde gebeurtenissen in je leven, krijg je inzichten en leerprocessen aangereikt die je uiteindelijk verder brengen in je persoonlijke ontwikkeling.

Maud helpt jou dit in te zien en snel naar de kern te gaan. Met handvatten en kleine aanpassingen in je leefstijl maak jij die kanteling naar een fitter en fijner leven.

Jij verdient het om NU de kanteling te maken. Gun jezelf dit traject! Door Maud bij de hand te pakken en samen met de anderen door het groepstraject te gaan, krijg je gegarandeerd grip op je leven. 

Liever eerst kennismaken? Dat kan!

zo ben ik altijd al geweest

“Ik ben altijd iemand geweest die verder kijkt dan de norm. Verder dan ‘normaal’. Want wat IS normaal?” Maud werd geboren als een “dwarsdenker”. Het is deze karaktereigenschap die ertoe leidt dat ze nu een inspiratiebron is voor velen.

Jarenlang leefde Maud van binnen een ander leven dan van buitenaf gezien of gemerkt werd. Een bijna-doodervaring bracht daar abrupt verandering in. Tijdens een heftige storm wist een boom Maud op een haar na te missen…!

Ze merkte op dat andere mensen om haar heen de gebeurtenis spannender vonden dan zijzelf. Anderen maken het vaak zwaarder dan nodig. Ik kijk graag positief naar dingen en wil anderen graag helpen dat ook te doen. Zeker na een heftige gebeurtenis.”

Deze heftige gebeurtenis heeft bij Maud een innerlijke deur geopend. Het heeft haar leven in perspectief gezet. Ze is zich maar al te goed gaan beseffen dat het leven zomaar ineens voorbij kan zijn. Dat we ons leven zo moeten leven zodat we er blij en gelukkig van worden. Niet morgen of gisteren, maar NU!

“Met mijn verhaal wil ik voor jou een voorbeeld en inspiratiebron zijn om het beste en mooiste uit jezelf te halen.

Gun jezelf deze switch

Veelgestelde vragen

Vandaar deze toch even opgemaakt. Wellicht wil je er nog meer items in? Zo niet, kan ie eenvoudig verborgen worden en later evt. gebruikt worden.

Elke week hebben we ten minste 1 contactmoment. Wat we elke week bespreken ligt een beetje aan het coachingstraject dat je kiest. Meer weten? Klik hier.

Dat bepaal jij! Je kunt elk moment een coaching opstarten. Deze vangt aan direct na betaling via de site. Heb je gekozen voor eerst een gratis kennismaking? Dan wachten we dit moment eerst even af, voordat we gaan starten.

heb je nog een vraag?

de boom heeft de koers op mijn levenspad gewijzigd

Tijdens een hevige storm wist een boom Maud op een haar na te missen…! Deze heftige gebeurtenis heeft bij Maud een innerlijke deur geopend. 

"Het had heel anders af kunnen lopen"

Dankzij de camerabeelden van het bijna-ongeluk, ging deze heftige gebeurtenis al snel viraal over het internet.

Het voorval heeft bij Maud doen beseffen dat het leven zomaar ineens voorbij kan zijn. Dat we ons leven zo moeten leven zodat we er blij en gelukkig van worden. Niet morgen of gisteren, maar NU!

E-book Puur&Vitaal leven!

Wil jij ook 10 Tips naar een Puur&Vitaal leven? Vraag het e-book nu gratis aan voor de afslag naar een beter leven!

Maud Dekkers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders