Jezelf zijn in een turbulente maatschappij? | Maud Dekkers

Jezelf zijn in een turbulente maatschappij?

Jezelf zijn in een turbulente maatschappij? Lukt ons dat nog wel? Ik laat je ervaren tijdens mijn coachings-trajecten dat jij dat zeker nog kan! Het is soms even zoeken, maar met de juiste begeleiding vind jij jezelf en je leven weer terug. Op naar een puur en vitaal leven!

Zou een omgevallen boom en heel veel geluk kunnen leiden tot het openen van een coaching-praktijk?

Heftige gebeurtenissen ombuigen naar positiviteit.
Een heftige gebeurtenis geeft je inzichten en leerprocessen die je uiteindelijk verder brengen op je levenspad.

De eerste alinea uit mijn boek:
Het leven is één grote symbolische gebeurtenis, kom ik ook nu weer achter, nu de grote Zilverlinde net, maar dan ook net, langs mijn zoontje en mij op de grond valt.. Ik sta stil, kijk mijn kleine mannetje in de kinderwagen aan en kruip vervolgens nuchter, geaard en vol vertrouwen uit de ravage die de boom achterlaat.. Als ik naast de boom sta zie ik de driehoek, een soort Pyramide waar ik precies met kinderwagen in paste.. Bizar dit.. Even daarna komen er mensen uit cafés en gemeentehuis naar buiten gerend, ze vragen hoe het met me gaat en of ik even naar binnen kom om op adem te komen.. “Nee hoor, het gaat prima. Ik ga naar huis, mijn zoontje moet naar bed.” Ik merk aan de mensen dat ze meer uit hun doen zijn dan ikzelf.. Ik heb gewoon geluk gehad, punt. Niet wetende wat er uiteindelijk met me gaat gebeuren, na dit voorval..

Wat naïef om tijdens een storm met een baby in een kinderwagen op pad te gaan

Achteraf gezien was het natuurlijk beter thuis te blijven als je denkt wat had kunnen gebeuren. Maar aangezien er niets gebeurd is en ik daar tóch liep, buig ik deze gebeurtenis liever om naar iets moois.

Want alles heeft een reden en niets gebeurd voor niets.

De boom die op 18-01-2018 nét niet op ons viel, heeft mijn koers op mijn levenspad gewijzigd. De gebeurtenis zette mijn leven in perspectief. Alles kan zomaar ineens afgelopen zijn. We leven NU, niet gisteren of morgen. Gaan doen waar mijn hart ligt, was de boodschap. En precies dit, wil ik mensen voorleven. Inspireren met mijn verhaal. Een vorm van coaching met mijn verhaal als uitgangspunt.

En zo ontstaat Maud Dekkers Puur&Vitaal Leven

“I am not what happened to me. I am what I choose te become.” Carl Jung

Reportage Vrouw Magazine 23-10-21

Wat moet je onthouden?
Alles heeft een reden.
Heftige gebeurtenissen zijn nodig om verder te komen op je levenspad. Het leven danst met momenten van vallen en opstaan. Als je valt zet je dingen in perspectief en heb je altijd de keuze om op te staan en het om te zetten naar iets moois, zodat je verder kunt.

En nu?
Vind je het lastig om de kanteling te maken? Neem me bij de hand en ik begeleid je naar dat stukje in jezelf wat zich herinnert hoe die kanteling er komt!

Maak een afspraak voor een Kantelsessie of schrijf je meteen in voor het unieke 6 weken traject!

Tot snel!

Maud Dekkers Puur&Vitaal Leven

 
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

E-book Puur&Vitaal leven!

Wil jij ook 10 Tips naar een Puur&Vitaal leven? Vraag het e-book nu gratis aan voor de afslag naar een beter leven!

Maud Dekkers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders